Sambata / Saturday 05 FEBRUARIE

By FABRICA on 9:31 AM

Filed Under: , ,

Sâmbătă, 5 februarie 2011, ora 21:00 în Club Fabrica din Bucureşti are loc “Bob Marley Tribut” cu trupa El Negro.

Legendele nu mor niciodată – vor dăinui întotdeauna în mintea şi sufletele celor ce le-au iubit. Bob Marley este probabil cel mai elocvent exemplu că această sintagmă este cât se poate de adevărată pentru că în mai puţin de o luna vom a€œrasfoi” încă o data volumul încărcat de pasiune, fericire extremă şi patimă a celui ce a fost şi va rămâne simbolul suprem şi incontestabil al muzicii reggae.

Ca şi manifestare a respectului, admiraţiei şi chiar a credinţei în “€œreligia” pe care Marley a creat-o, la 66 de ani de la naşterea acestei emblematice imagini a muzicii reggae, Republika Verde sărbătoreşte prin deja tradiţionalul “€œTribut Bob Marley“, la care vor fi invitaţi să concerteze artişti reprezentativi în promovarea şi dezvoltarea curentului reggae din România.

Ne referim bineînţeles la El Negro – cea mai cunoscută trupă de reggae din România, ce se poate lăuda, fără lipsă de modestie, cu o activitate artistică excepţională de peste 11 ani, Darauf – o trupă tânără de alternativ reggae, Kaya Foundation şi Dj Raizah – adevăraţi terapeuţi muzicali, care vor asigură ambianţă şi starea de bine ce va caracteriza întreagă seară de 5 februarie“ ora 21.00 în Clubul Fabrica.

Se anunţă un show de o anvergură cu mult superioară decât celui de anul trecut, în care fiecare detaliu este pus la punct cu extrem de multă minuţiozitate, iar suprizele artistice pregătite de către trupe vor fascina la maxim auditoriul.

Biletele se pot procura de la www.biletoo.ro sau magazinele Baneasa Shopping City, Muzica Store, Unirea Shopping Center et. 2, Sala Palatului, Librariile Adevarul, Magazinul Victoria (parte), Palatul National al Copiilor si The Kitchen Store.

Preţul unui bilet este de 20 lei.

Club Fabrica: 11 Iunie 50, Bucureşti.

0 comments for this post