Sambata / Saturday 18 DECEMBRIE

By FABRICA on 6:45 AM

Filed Under: , ,



Vom respecta traditia sarbatorind sfarsitul unui an excelent si inceputul vacantei noastre de iarna in acelasi loc ca si anul trecut.
Am incercat mai intai la Sala Palatului, dar dupa cum probabil stiti deja, ei sunt destul de ocupati in aceasta perioada a anului, in fiecare an :)
Prin urmare, pe 18 decembrie 2010 sunteti invitati cu totii la un concert special de Craciun la Club Fabrica, incepand cu orele 21.00.
Ca de obicei vom canta ''Jingle Bells'' combinate cu ''Pentru cine bat clopotele'', mixate in mod corespunzator cu colinde originale romano-maghiaro-cubaneze-ciliane.
Va asteptam cu nerabdare pentru a sarbatori revenirea lui Mos Craciun si de asemenea veti avea parte de surprize placute, asa ca veniti la bord pe 18 decembrie, imbracati casual ca de obicei, stiti regula Urma :)

Acum, haideti sa exersam un pic cantecul pe care il vom canta tot timpul:

''Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a Urma open sleigh''

PS: cea mai buna voce va avea sansa sa se intalneasca cu Mos Craciun pentru un dans in poala privat. Suntem siguri ca aceasta este cea mai buna oferta din acest sezon, asa ca pregateste-te pentru a satisface criticile noastre severe.
Ne vedem pe 18 decembrie, vom fi pe scena, in partea de sus a bradului.

Sambata 18 Decembrie
ora 21:00

1 comments for this post

Anonymous

biletul cat costa? :)

Posted on December 10, 2010 at 6:26 AM