Sambata / Saturday 11 SEPTEMBRIE

By FABRICA on 10:44 AM

Filed Under: ,



TRUPA DEADEYE DICK ORGANIZEAZA O MEGA-PETRECERE DE LANSARE A PRIMULUI ALBUM

Bucuresti, 22 august 2010. Trupa Deadeye Dick anunta lansarea primului lor album, “Black Stars On a White Sky”. Evenimentul a fost gandit ca o mega-petrecere organizata pentru prieteni si va avea loc in clubul Fabrica, un spatiu neconventional care a schimbat ideea de entertainment in Bucuresti, pe data de 11 septembrie, incepand cu orele 20:00.Trupa va sustine si un concert, avandu-i ca invitati pe Dwarf Planet si Days Before Disappearance. Intrarea va fi libera.
www.myspace.com/deadeyeromania
http://www.facebook.com
Albumul “Black Stars On a White Sky” contine 10 piese si fost produs de Calin si Razvan Raduta, membri ai trupei Cap de Craniu si masterizat de catre Zoltan Varga la studiourile Bakery din Ungaria. Sound-ul materialului este dens, cu influente de grindcore, death, metalcore si black metal. Din punct de vedere conceptual, “Black Stars On a White Sky” exploreaza haosul in toate formele sale, zgomotul, furia si fracturile prezentului.

Deadeye Dick activeaza in componenta actuala din 2009, an in care au devenit cunoscuti publicului in underground, sustinand numeroase concerte in Bucuresti, precum si in Vama Veche, Cluj, Timisoara, Botosani, Iasi, Brasov, Galati, Constanta, Deva.
Deadeye Dick sunt: Pava – voce, Killy – voce, Tomy – chitara, Scuby – chitara, Denis – bass si Dorin – tobe.

O parte din piesele de pe album pot fi ascultate online, pe adresa de myspace a trupei, http://www.myspace.com/deadeyeromania. Mai multe informatii despre Deadeye Dick sunt disponibile pe adresa de facebook http://www.facebook.com/#!/pages/Deadeye-Dick-Official/207872124804?ref=ts. Albumul va putea fi achizitionat in cadrul evenimentului sustinut pe 11 septembrie.

Daca doriti sa programati interviuri cu Deadeye Dick, vreti sa distribuiti albumul sau aveti nevoie de o copie a acestuia pentru difuzare radio, precum si pentru informatii suplimentare, va rugam sa apelati la persoana de contact de mai jos.
Nume:Torkos Tamas
(Adresa – optional)
Nr. de telefon:0724.305.311
Website, e-mail address:tamas.torkos@yahoo.com



Fen skateboarding impreuna cu Club Fabrica incep cu ocazia lansarii primului album Deadeye Dick o serie, lunga de proiectii de scurtmetraje de filme de skate sub titulatura” Support Your Local Skaters”. In aceasta prima editie va fi prezentat primul edit official Fen skateboarding avandu-i ca protagonisti pe cei mai de baza skateri din Bucuresti:Cezar,Uskat,Salabanzi,Quix,Adrenalina.

1 comments for this post

Anonymous

nu mai vine Jay Cunning pe 11? ca asa scrie pe facebook

Posted on September 3, 2010 at 2:01 AM