Sambata / Saturday 12 IUNIE

By FABRICA on 6:51 AM

Filed Under: , ,


Daybreak este o trupă tânără, înfiinţată în luna ianuarie a acestui an şi are la bază un concept simplu de chillout lounge predominant acustic. Stilul lor creează atmosferă datorită influenţelor ce variază de la jazz la trip-hop sau dub şi are ca referinţă formaţii ca Science for Girls, Zero 7 sau Nouvelle Vague.
În componenţa Daybreak intră Laur Iftene (a.k.a Papa L.), Ana Băncescu, Matt Smith si Andreas Aron. Laur (chitară/percuţie/sitar) este fondatorul şi chitaristul trupei, muzician cu o lungă experienţă în stiluri de reggae, dub step, dar şi rock.
El mai activează în prezent şi în formaţia Retro Future ca baterist. Ana (voce şi clape) a terminat Conservatorul din Bucureşti şi a activat ca backup singer pentru Paula Seling.
Matt Smith este un baterist de renume internaţional, cu o vastă experienţă in jazz , de asemenea recunoscut ca deţinătorul recordului de cel mai rapid baterist din lume. Andreas Aron (contrabas), actual elev al lui Pedro Negrescu, se axează atât pe jazz cât şi pe trip-hop sau downbeat. El mai activează şi în formaţia de jazz manouche Hot Club de Bucharest. Atat Andreas cât şi Matt colaboreaza şi în formaşia “Cool Yoghurt”.
Sambata, 12 iunie 2010 la ora 20:00, Daybreak vă aşteaptă la o seară de relaxare şi muzică bună în Clubul Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucureşti).
Biletele se pot achiziţiona în seara concertului, la intrarea în Clubul Fabrica, pretul fiind de 10 de Lei.

0 comments for this post