Sambata / Saturday 10 IULIE

By FABRICA on 10:51 AM

Filed Under: ,


La Plebe au mai cantat la Bucuresti pe 30 mai 2006 (Fire Club), 11 iulie 2007 (Suburbia) si 1 iulie 2008 (Fire Club). Concertul care va avea loc peste mai putin de o luna face parte din turneul “Brazo En Brazo”, care cuprinde show-uri in Centrul si Estul Europei.

In deschidere vor canta cei de la Perfect Zero For Infinity si Recycle Bin. Primii reprezinta un proaspat proiect bucurestean de post hardcore/emo/punk, format din Sorin (voce, E.M.I.L.), Vlad (chitara, voce, Pistol Cu Capse), Bebe (bas, Chester), Tavi (chitara) si Andrei (tobe, Pistol Cu Capse), in timp ce Recycle Bin sunt o trupa deja clasica pentru comunitatea punk rock bucuresteana, activand in undergroundul local de 3 ani si deschizand recent concertul trupei americane de ska The Toasters.

Concertul va face parte din seria de evenimente “Alternative Music Experience”, care i-a mai adus in fata publicului bucurestean pe Subscribe si H2O.

La Plebe promit un nou show incendiar ce va combina furia pura punk rock cu sunete de trombon si trompeta, intr-o anarhie sonora dublata de cea obligatorie din public. Concertul va avea loc pe data de 10 iulie in clubul Fabrica din capitala (Strada 11 iunie, nr. 50), Pretul unui bilet va fi de 20 ron iar concertul va incepe la ora 20:00.

0 comments for this post