Sambata / Saturday 24 APRILIE

By FABRICA on 9:47 AM

Filed Under: ,


Concertul E.M.I.L. “10 Ani de Abuzuri, Excese şi Imoralităţi” se amâna!

Formatia care a perfectionat in ultimii 10 ani o reteta pentru dezastru nu se dezice nici de aceasta data! Barbu Niculae, basistul trupei E.M.I.L., si-a fracturat mana dreapta cu numai 6 zile inaintea concertului aniversar ce marca 10 ani de existenta pe scena underground din Romania.

Concertul ce urma sa aiba loc sambata, 24 aprilie 2010 in Bucuresti la clubul Fabrica, se amana pentru a doua jumatate a lunii octombrie. Tot atunci va fi lansat si DVD-ul documentar “10 Ani de Abuzuri, Excese si Imoralitati – E.M.I.L. 2000-2010”.

Trupa E.M.I.L. isi cere scuze tuturor celor care asteptau acest eveniment: prieteni, fani, amatori de pogo, amatori de crowdsurfing, colegi de scena si parteneri media.

Cu toate acestea, cu exceptia concertului aniversar, programul E.M.I.L. pe luna mai 2010 nu va fi afectat deloc, baietii urmand sa cante cu un alt basist pana la refacerea completa a lui Barbu.




E.M.I.L. – 10 ANI


Luati-va vestele de salvare si parasutele pt ca 2012 vine cu pasi repezi, iadul e pe cale sa inghete, la Casa Alba este un presedinte de culoare iar trupa E.M.I.L. implineste 10 ani de activitate! Cand e aniversarea? Sambata, pe 24 aprilie 2010 la clubul Fabrica unde vom da pe gat o noapte in shot langa o felie de luna...

Intrarea 20lei

Nascuta din prietenie neconditionata, dragoste pt ska-punk si nenumarate cold ones in primavara anului 2000, cu componenta neschimbata pana in prezent, trupa E.M.I.L. se pregateste sa sarbatoreasca deceniul de invincibilitate printr-un concert ce va fi in ton cu binecunoscutul spirit E.M.I.L.: un club independent si departe de Dorobanti, pe scena Sorin, Barbu, Gabi, Piti si King Stoi transpirati, in fata scenei cateva sute de prieteni cu pumnii ridicati, o parte din ei crowdsurfing, alta parte cu picioarele in sus dezinteresati total de muzica de pe scena, un bar cu cozi interminabile la bere draft si un backstage neincapator pt Butch (Dagga), Aliosha (H8), Hefe (Coma), Vlad (PCC) cu totii invitati pe scena pt showul E.M.I.L.

Desi nu au fost vreodata urmariti de paparazzi, E.M.I.L.-ii au avut „norocul” ca in cei 10 ani de activitate sa fie filmati in cele mai nepotrivite moduri de cei din jur. Si cum ideile proaste s-au tinut lant in istoria formatiei, in aceeasi seara de 24 aprilie 2010 E.M.I.L. lanseaza DVD-ul „10 ani de abuzuri, excese si imoralitati”. Pe DVD se vor regăsi cele mai importante momente din viaţa formaţiei, puse cap la cap într-un documentar de o oră şi jumătate.

Pe un drum deschis de Tim Armstrong, Bille Joe si Fat Mike, E.M.I.L. abordează, ca gen muzical, punk-rockul, cu influenţe ska, reggae, dub, pe piaţă fiind disponibile trei materiale discografice ale trupei: EP-ul "Cocktail verde", apărut în martie 2003, "Rom, fum şi vanilie", apărut în noiembrie 2005, şi "Ştiu, ţi se pare absurd...", lansat în iulie 2009.

Recent, EMIL-ii au ciocnit beri, au facut pogo si au dansat alaturi de peste 2500 de oameni in total, in turneul national de promovare al celui mai recent material discografic – „Ştiu, ţi se pare absurd...”, prezentat de trupa in Constanţa, Timişoara, Reşiţa, Bacău, Iaşi, Sibiu, Cluj Napoca şi Piteşti.

2 comments for this post

Anonymous

cat va costa un bilet???

Posted on April 6, 2010 at 9:50 AM  
kinder

scrie mare cu rosu 20 de lei coae.serios.nu mint.

Posted on April 9, 2010 at 11:01 AM