Sambata / Saturday 20 FEBRUARIE

By FABRICA on 5:42 AM

Filed Under: ,




Vino pe 20 februarie de la ora 21:00 in club Fabrica la concertul de promovare a primului album Mauser - ARTillery’s Band!

In deschidere va canta trupa Sophisticated Lemons, iar daca doresti sa ramai la after party poti sa petreci cu Thomas VonNeuscheisse& ThaGhost.

Mauser inseamna Toma - voce, Dan - chitara, Cosmin - tobe, Adi - bass si s-a format in 2006, preluand numele unui pistol nemtesc Mauser C96.

Cei patru baieti fac o muzica ritmata si energica, cu un sound ce aminteste de cel al unei arme, dupa spusele solistului Toma, de aici si numele.

Discul reprezinta o reflectie clara a dezvoltarii scenei indie-rock in Romania. Nu va grabiti, insa, sa-i catalogati ca fiind alti fani ai binecunoscutei trupe Franz Ferdinand pentru ca v-ati insela! Soundul trupei se leaga usor de referintele culturale romanesti, iar piese ca - Dead Aristocracy, Waltz sau Fantoma Imperiului, amintesc de zona transilvaneana.
ARTillery’s Band cuprinde 11 piese cu sounduri din cele mai diverse, mai mult sau mai putin agresive, si cu mesaje din cele mai diferite. La Arme, este piesa care deschide in mod normal concertele baietilor, fiind inclusa si pe album. Dead Aristocracy, Chanson Dada – pe versurile lui Tristan Tzara, Pasari de Noapte, Oberst Schpritz sunt de asemenea incluse pe album.

Biletele se gasesc la intrare la pretul de 10 Ron.
Sambata 20 februarie
Ora 21:00

0 comments for this post