Sambata / Saturday 13 MARTIE

By FABRICA on 5:08 PM

Filed Under: ,

SAX&BASS

BLACK SUN EMPIRE // MR. WOODNOTE & THE BONOBO HOBOS


BLACK SUN EMPIRE
www.myspace.com/blacksunempire

Cuvintele sunt de prisos, toata lumea stie cine sunt si ce fac. La fix un an de la ultima aparitie in Romania, Black Sun Empire revin cu un set nou, mai energic si mai spectaculos.
Trio-ul olandez format din fratii Milan si Micha Heyboer alaturi de Rene Verdult a inceput productia muzicala in 1993, experimentand mai multe stiluri pana cand, in 1997, a pus bazele proiectului Black Sun Empire, ce avea sa atraga iubitorii scenei drum’n bass printr-un sound nou, progressive.




MR. WOODNOTE & THE BONOBO HOBOS
www.myspace.com/mrwoodnote

Colinda lumea alaturi de Dub FX, e un beatboxer desavarsit, un saxofonist impecabil si vine in Fabrica pe 13 Martie alaturi de cei doi MC de turneu, Lil Rhys si MC Idle aka The Bonobo Hobos. Daca v-a placut Dub FX, mai mult ca sigur ca omul acesta va produce senzatie:



__________________________________________

* DJ Limun *
www.myspace.com/djlimun

Ca sa citam un prieten "se zice ca JFB, cand a fost in Timisoara, a pierdut un fiu". Limun se pregateste pentru DMC, haideti sa vedem ce stie!

__________________________________________

* DJ Grigo*
www.myspace.com/grigodj

Greutate pe ac, precizie pe "rep" & funk si parte activa din Bomb2to & Facem Records.
__________________________________________

* Yuffa & Hardcore *
www.myspace.com/yuffa
www.myspace.com/radu_hardcore

Gemenii sunt printre principalii actori ai scenei drum&bass din Romania si de absolut fiecare data au impresionat prin forta si energia degajata in timpul seturilor. De neratat!

__________________________________________

* EXTNCT *
www.myspace.com/extnctdnb

Un newcomer bucurestean cu perspective internationale, EXTNCT s-a apucat mai intai de productie abia apoi de DJing. Va avea un set prin care va prezenta publicului atat preferinte sale in materie de drum&bass cat si propriile trackuri.

______________________

13 Martie 2010 | 22:00

Acces: 30RON

0 comments for this post