Sambata / Saturday 23 IANUARIE

By FABRICA on 6:31 AM

Filed Under: , ,



Petrecerea Electronic Kartell are loc sambata pe 23 ianuarie în clubul Fabrica din Bucuresti. Victor Stancov, The Model si OK
Corral vin sa mixeze.


The Model
www.myspace.com/themodelelk

The Model chiar este un model de succes pe scena muzicala electronica romaneasca. E undeva intre paradoxal si fenomenal ca un nume nou sa ajunga must see-ul unei scene de clubbing destul de variate, dar asta s-a intamplat cu el. Insa cum poate cineva sa ajunga in top fara a beneficia de o intreaga maşinarie de promovare intensiva care a creat reperele actuale ale clubbing-ului? Ei bine, The Model poate pentru ca este un individ aparte: o combinatie de pasiune impinsa la extrem, creativitate efervescenta, maturitate si o carisma personala care il recomanda drept unul dintre acei enternainer-i autentici.The Model a ocupat locul 10 in topul celor mai buni DJ-i romani, la premiile Nights.ro, organizate in acest an. Un clasament poate mai important ca acesta este „Cel mai reprezentativ DJ roman in strainatate”. In acest top The Model s-a clasat pe pozitia cu numarul 6, la editia din acest an a premiilor Nights.ro.

Victor Stancov
www.myspace.com/victorstancov

Victor Stancov este cel mai nou membru groove++ Management Romania. La doar 21 de ani si aproximativ un an de experienta in DJing, artistul a reusit sa se impuna pe piata muzicala romaneasca fara problem, fiind sustinut de artisti precum Vania, Thornado, The Model, Gojira si multi altii. A mixat in cluburi precum Pat, Silver, Expirat, Fabrica sau Temple, cat si in cluburi din afara Bucurestiului precum Tend Timisoara, Students Place Oradea sau Maximus Mizil, si la evenimente precum House Parade in 2007 si 2008. A urmat apoi o scurta rezidenta in clubul Hala din Bucuresti, unde a avut prilejul sa deschida evenimente pentru artisti ca Tonka, Butch, Jori Hulkkonen sau RadioSlave. De asemenea, Victor Stancov a avut ocazia de a mixa, alaturi de colegii OK Corral, in Anglia, Nottingham, in clubul The Market Bar, unde au trecut nume ca Jesse Jose sau Mr. Oizo.
Anul 2008 a fost unul propice pentru tanarul DJ, acesta fiind nominalizat la categoria Cel Mai Bun DJ Debutant in 2008, in cadrul premiilor Nights.ro si Beatfactor.ro. De asemenea, Victor Stancov a fost nominalizat la aceeasi categorie si in cadrul premiilor Seeme-Sofia 2009, cele mai importante premii pentru muzica electronica din Europa de Est. In cadrul premiilor Nights.ro, acesta a ocupat locul al 5-lea.

OK Corral
www.myspace.com/ookcorral

Trupa OK Corral are in componenta trei membri, Vania, Midy si Thornado, pe numele lor real Tiberiu Jakab, Andrei Ioncica si Danciu Bogdan. OK Corral a rezultat natural, in urma mai multor colaborari si a diverselor proiecte pe care cei trei le-au sustinut.
OK Corral are la active doua releaseuri: primul se intituleaza Anakin EP, lansat la groove++ recordings, iar al doilea, Planetarium EP, a aparut in Germania, pe 19 iunie 2008, la Craft Music, casa de discuri manageriata de cunoscutul DJ si producator german Tomcraft.
De-a lungul timpului, Vania si Thornado au mixat in deschiderea sau alaturi de artisti de renume mondial precum Depeche Mode, Jeff Mills, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, Josh Wink, Paul van Dyk, Ozgur Can, Umek, Armin van Buuren sau Timo Maas.
Anul 2009 le-a adus mai multe nominalizari in cadrul premiilor Nights.ro si beatfactor.ro, printre care la categoria Cel mai bun DJ, Cel mai bun proiect muzical, Cea mai buna piesa si Cel mai bun set. Nu a lipsit nici expunerea internationala, acestia fiind nominalizati in cadrul premiilor SeeMe din Sofia, la categoria Best International Live Act si au fost invitati sa mixeze in India si Nottingham.


Sambata 23 ianuarie
Ora 22:00
Intrarea 15 lei

0 comments for this post