Marti / Tuesday 15 DECEMBRIE

By FABRICA on 9:07 AM

Filed Under: ,


Asociatia Studentilor Economisti din Romania va trimite atasata mapa de prezentare a proiectului “ASER Umanitar”, proiect ce se adreseaza atat studentilor si elevilor, aducand beneficii si companiei dumneavoastra.


Marţi, 15 decembrie, ora 19:00, ASER te invită să participi în club Fabrica la ASER Umanitar 2009. Atmosferă va fi încălzită de Tibi Neuronu de la Showtime, iar Viţa de Vie şi Pistol cu Capse ne vor ţine în picioare toată seară. Luptăm împreună pentru o speranţa în viaţă copiilor bolnavi de cancer şi leucemie, internaţi în spitalele Budimex şi Fundeni.

Cancerul nu iartă pe nimeni, copii sau adulţi, bogaţi sau săraci, cu toţii suntem neputincioşi în faţa unei boli atât de crunte. Există însă cazuri extreme, copii pe care sărăcia i-a lăsat fără arme în această luptă nedreaptă. Pentru ei vrem să avem un cuvânt de spus, să le aducem o speranţă şi un zâmbet în preajma Crăciunului.

Concertul va fi presărat cu momente speciale, surprize pe care le veţi descoperi alături de noi. Biletele le puteţi achiziţiona de la standul ASER din ASE Comerţ, etajul 1 ( 25 noiembrie si 15 decembrie), de la membrii ASER sau direct de la intrare. Alte donaţii vor putea fi aduse la stand, în aceeaşi perioadă.

Concertul este unul din cele trei seri organizate de ASER pentru strângerea de donaţii, alături de "Seara Companiilor" şi "Seara ONGurilor".

Marti 15 decembrie

Ora 19:00
Intrarea 22 lei

0 comments for this post