Joi / Thursday 19 NOIEMBRIE

By FABRICA on 4:03 AM

Filed Under: , ,


"ANIMAL TECHHOUSE"
Joi, 19.11.09 – Club Fabrica, Bucuresti
Sâmbătă, 21.11.09 - Club Opium, Bacau

MIKE VÄTH (Livebeats, Zürich)
www.myspace.com/djmikevth
www.youtube.com/watch?v=_Cqy0Gf74c8

THE MODEL (Gigolo, Bucharest)
www.myspace.com/themodelelk

Proiecţii video - live:
FLOMOTION (Partysan.net)

Incepi să te întrebi cu ce este motivat secretul familiei Vaeth.
În timp ce Sven Vaeth se plimbă în turnee mondiale, transformând muzica club în vibraţia Stadion, folosindu-se de talentul său pur si proeminent, Mike Vaeth s-a afundat în arta digitată, astfel redefinind definiţia sunetului de club. Cu uşurinţă a atins locul 1 a topurilor de pe Myspace musiccharts, astfel cucerindu-şi rezidenţa în câteva cluburi cu profil înalt şi şi-a definint propria formulă muzicală – o briză proaspătă de mix din electro, tehno şi o sclipire de minimal.

Agenţia creativă ABUNDANT Media vă prezintă:
“ANIMAL TECH HOUSE” by MIKE VAETH
Pentru prima dată în România. 2 întâlniri vor lumina peisajul, având în vedere faptul că geanta lui Mike este plină de “floorteasers”, materiale ce agită spiritele în ring precum Bassflirts şi Soundlayers (straturi de sunete). Întrebare! Care ar fii artistul potrivit pentru a fi plasat lângă podiumul lui Mike Vaeth?

Abundant a găsit răspunsul:

Romania´s No.1 THE MODEL.
The Model este o vibraţie cool stil “pokerface“ care duce audienţa întro călătorie de la electro tech la infuziuni industrial. Nu ne surprinde că Dj Hell la semnat pe THE MODEL, sub sigla Gigolo Records, când a asistat la un set de la The Model.

Pentru a completa pachetul de divertisment, artistul vizual vj FLOMOTION transformă sunetul în imagine. Cine a văzut colaborarea Mike Vaeth & Flomotion pentru casa de discuri DATAPUNK ştie că aceşti artişti reuniţi fac ravagii.

Dacă esti cel ce caută viaţa de noapte, sisteme audio explosive, şi o seară lungă şi piperată, pune-ţi în agendă aceste date şi vino în oraş pentru o experienţă club unică oferită de Abundant Media.

19 Noiembrie Fabrica/ Bucharest

Joi 19 Noiembrie
Ora 23:00
Intrarea 25lei / 30 lei dupa ora 00:00

0 comments for this post