Vineri / Friday 17 aprilie

By FABRICA on 6:56 AM

Filed Under: , ,


Pe data de 15 Mai 2009, BassWise! Crew va invita sa ne strangem cu mic cu mare la primul Lifted Session din Romania.

Din motive ce tin strict de organizatori, partyul de pe 17 Aprilie cu John B nu se va mai tine. Din fericire, ne putem intalni cu acest pe data de 15 Mai, alaturi de Spor si Chris Renegade.

Surprizele nu se vor incheia aici, stati cu ochii-n patru!

JOHN B @ FABRICA

John Bryn Williams aka John B, nascut in 1977 in apropiere de Londra, a inceput productia muzicala din adolescenta, cochetand cu ritmurile techno pana cand si-a completat stilul cu sound-ul drum and bass, lansandu-si primele track-uri la casa de discuri a lui DJ SS, New Identity.
Sustinut de pionierul drum and bass Goldie, John B a avut parte de o ascensiune rapida printre tinerii inovatori ai scenei, fiind recunoscut in mare parte datorita hit-ului “Up all night”.


Sound-ul sau a evoluat de-a lungul anilor, John B indreptand drum and bass-ul in diferite directii prin variatia influentelor muzicale din release-urile sale ca electroclash, 80s, trance, punkrock, jazz, fiind clasificat ca producator de trance and bass, electrostep, dark tearout drum and bass.

Exprimandu-si atentia si spre alte stiluri, de la latino la liquid funk, londonezul a pus bazele a 4 case discuri, Beta Recordings, Tangent, Chihuahua si Nu Electro si este considerat unul dintre primii artisti din scena electronica care s-a folosit de aparitia marketingului online pentru a se promova la nivel mondial.

Mereu o aparitie datorita look-ului sau excentric, John B onoreaza cu prezenta de peste 120 de ori pe an la majoritatea festivalurilor si cluburilor internationale.

Vineri 17 Aprilie

More information soon...

0 comments for this post