Sambata / Saturday 04 aprilie

By FABRICA on 5:24 AM

Filed Under: , ,


Sâmbătă, 04 aprilie, în clubul „Fabrica”, începe cea de-a doua ediţie a campionatului naţional de darts din România. Campionatul este organizat de Federaţia de Darts din România şi sustinut de Metaxa, sponsorul principal al acestei competiţii încă de la debut.
La acest Campionat vor lua parte cei mai buni jucători care se vor întrece în lovituri duble, triple şi bull’s eye. Pentru primii 8 câştigători, premiile totale oferite de sponsorul principal Metaxa sunt de peste 1000 EURO plus Metaxa. În schimb, toţi cei prezenţi la eveniment vor putea degusta un Metaxa Sun Tonic, băutura potrivită a oricărui jucător de darts.
Iubitorii acestui sport se pot înscrie, chiar la concurs, în Federaţia de Darts pentru a participa la toate competiţiile naţionale şi internaţionale sau îi pot urmări pe cei mai buni jucători de darts din România, sâmbătă, 04 aprilie, de la ora 11.00, în prima etapă din acest an.
În deschidere, vineri 03 aprilie 2009, ora 18.00, tot la Club Fabrica ,Federaţia va organiza un concurs de dublu pentru antrenament.
Etapa întâi are loc cu o săptămână înainte de Open-ul Greciei la darts, unde anul trecut Vlad Popa a ocupat locul III. Deşi ţara noastră are o experienţă de numai un an în acest domeniu, aceste competiţii sunt tot mai iubite de publicul din România.
Darts-ul este un sport al gentlemenilor, din ce în ce mai practicat în România, competiţiile naţionale fiind apreciate tot mai mult.

0 comments for this post