Vineri / Friday 3 OCT 2008

By Unknown on 3:03 AM

Filed Under: ,


Irie Youth in colaborare cu Fabrica Club (str. 11 Iunie nr. 50)
prezinta

Vineri 03 Octombrie 2008


Artificial Intelligence
(V Records/Integral/Widescreen | UK)

Unul dintre membrii crew-ului din Nordul Londrei va fi prezent la Bucuresti pe 3 octombrie, in Club Fabrica cu putin timp inaintea lansarii mult asteptatului album de debut.
Muncind pentru a ajunge in topul scenei de dnb, ei au adunat experienta si o serie impresionanta de releasuri la labeluri ca: V Records, Full Cycle, Commercial Suicide, Goodlooking si CIA. Duo-ul a lansat si remixuri la piese semnate de Kelis, Fat Freddys Drop, Eric Prydz.
Release-urile de pana acum pot fi considerate o garantie a calitatii viitorului album, iar cel putin o parte din noile piese vor putea fi auzite in cadrul setului din Bucuresti.

www.myspace.com/artificialintelligence1
www.myspace.com/vrecordsuk
www.myspace.com/integralrecords
www.artificialintelligence.labelshop.org
____________________________________________________________________________________

DJ Lee
(Metalheadz/Atlas/31 Records | UK)


Prin seturile sale versatile legendarul Dj Lee a reusit sa se impuna in scena de muzica underground inca de la sfarsitul anilor `80.
Acest lucru este dovedit de rezidentele la serile Speed si Metalheadz, ale lui LTJ Bukem si Goldie, dar si in cluburi din Viena, Budapesta si Berlin.
In principal, prin colaborarea cu DKay a produs piese care au ajuns cu usurinta in topurile drum and bass.

www.myspace.com/djleeatlas

_____________________________________________________________________________________

DJ Snow
(Zoom Out | Cj)

Este unul dintre cei mai buni dj de drum and bass din Romania, iar in cei peste 10 ani de activitate a urcat pe aceeasi scena alaturi de cele mai mari nume ale drum and bass-ului la nivel mondial: Sub Focus, Ink, Commix, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.

www.myspace.com/djsnowro

_____________________________________________________________________________________

Addo
(baMSe | Ms)

Pentru Addo interesul pentru muzica electronica a inceput undeva prin anul 2000 cand alaturi de un prieten bun colectionau casete audio cu muzica techno si house. La scurt timp a descoperit si breaksul si a inceput sa se axeze doar pe acesti stil. Impins de la spate de niste prieteni apropriati, a luat parte si la un proiect ca dj de scratch in trupa Mureseana sPAZ. Din 2003 alaturi de Dan Bazix au pus bazele crew-ului baMSe si tot atunci au inceput investitiile serioase in muzica, si in special in drumandbass. A participat la organizarea a mai multor evenimente in Targu-Mures cu cele mai mari nume din scena romaneasca dar si cu nume mari de peste granita.

Addo a participat la nenumarate evenimente in tara printre care si cele mai importante festivaluri de muzica electronica, TMBASE si 48H – AnonimTM.

Ca stil muzical, adopta drumandbass-ul liquid si soulful, dar nu se da in laturi de la a mixa tech sau jump-up. Seturile si le construieste mereu dupa vibe-ul pe care il simte in acel moment si dupa cum gusta lumea muzica, axandu-se pe principiul ca cel mai important element la un eveniment este publiucul, restul vine de la sine.

www.myspace.com/addoofbamse
____________________________________________________________________________________

JTR
(Subdustrial | Sb)

JTR si-a inceput activitatea de dj in urma cu 3 ani, iar in cadrul seturilor sale pe langa drum&bass pot fi auzite piese dubstep, breaks, reggae sau dancehall.

www.myspace.com/subdustrialkru

&

Posset MC
(Cj)

Posset MC este un performer clujean relativ nou pe scena drum&bass, prima sa aparitie avand loc in decembrie 2007.
Colaboreaza cu mai multi dj, printre care se numara Bassive (SM), Flood (CJ) si JTR (SB), dar a inceput si un proiect drum&bass cu trupa Airkraft.

_____________________________________________________________________________________

Artistii vizuali:

Saru
(MetroPolice | Bv)

A inceput sa deseneze robotei in Predeal, pe asfalt, la varste fragede, pe hartie in generala si in Paint, in liceu. Acum ii pune pe ecrane.

Primul event in calitate de VJ a fost S.L.R. 3, urmand Romanian Electronic Festival, club Kabinet si S.L.R. 4. Materialele sale sunt un mix de roboti si creaturi cu un aspect mai intunecat si/sau copilaresc.
Membru fondator al Metropolice(VJ Crew), pe care il conduce impreuna cu Máté.

http://pornchild.blogspot.com/

_____________________________________________________________________________________

Máté
(MetroPolice | Ms)

Máté, nascut la Tg. Mures si crescut in Bucuresti, a absolvit cursurile facultatii de Arte Plastice iar in prezent este student la Facultatea de Psihologie, ii plac norii, copacii si curly-haired chicks.

Initial pasionat de fotografie, si-a extins orizonturile, cochetand cu video art, arta conceptuala, arta interactiva si performance. Practica de VJ este un "efect secundar" al acestei pregatiri, combinatia dintre spunerea unei povesti, stimularea unor ochi si dibacitate tehnica. Prefera lucrul cu footage (produs de el sau de arhiva), cu slides, obiecte generate, text, 3d minimal.

In 2007 a pus live visuals la SLR4 si la un cenaclu de poezie, pentru artisti ca Aria Urbana, Moloch etc. Din 2008 face parte din Metropolice (VJ Crew), a carui conducere o imparte cu Saru.

http://www.myspace.com/wildwildkid

2 comments for this post

salutare fabricilor! m-ar interesa un link exchange cu voi.va pun logo la `i support` si voi o legatura catre mine la `links`.facem? :)

Posted on September 22, 2008 at 4:49 AM  
Anonymous

kt costa!?!?!?!?!??!!?

Posted on October 3, 2008 at 9:28 AM