Vineri / Friday 12 SEPT 2008

By Unknown on 7:44 AM

Filed Under: ,



DJ Antipop (Telepopmusik) la Bucuresti in cadrul unui nou party marca
Blame it on London


Vara s-a terminat? Gata cu distractia? Nu e chiar asa! In 12 septembrie pregateste-te sa simti din nou febra scenei europene! Blame it on London se intoarce in Bucuresti cu electronica sofisticata si beaturi inovatoare.

Direct din Franta, din avangarda undergroundului, vi-l aducem pe DJ Antipop al celebrei Telepopmusik! Creierul groove-urilor si scratchurilor acestei incredibile trupe trece pe la noi sa aprinda atmosfera cu un DJ set hipnotizant.

Hosted by: Ben Mono. Multi player talentat si ambitios, producator, remixer si DJ la cerere, Ben Mono va aduce Bit-Hop – un concept original ce combina Hip Hop-ul pur cu Electro, spargand barierele intre old school si nu school electronica. Alaturi de el o avem ca warm-up pe noua senzatie a muzicii soul suedeze: Kissey Asplund.

Seara va fi deschisa de Tomasan.


Just Breathe! si dezlantuiti-va la party! 12 septembrie @ Fabrica.

http://www.blameitonlondon.com

http://www.myspace.com/telepopmusiktm

http://www.myspace.com/benmono

http://www.myspace.com/kisseyasplund

http://www.myspace.com/tomasounds

Contact: blameit_romania@yahoo.com


Extra info:

Probabil ca ii stiti pe cei de la Telepopmusik din soundtrackurile unor seriale celebre, precum C.S.I., Nip Tuck, The L World sau de la reclamele pentru Mitsubishi Outlander SUV sau Garnier – extrase de pe adevarata opera de arta Angel Milk(2005).

Ceea ce probabil nu stiti este ca si primul lor album Genetic World (2002) a primit laude din partea specialistilor si a publicului, urmand sa fie nominalizat la Grammy-urile franceze - Les Victoires de la Musique Awards (best electronic album) si la US Grammy Awards (best dance track). Cu mai mult de 250.000 albume vandute in intreaga lume, Genetic World a devenit unul din foarte putinele albume franceze care sa aiba asemenea vanzari la nivel internaţional. In timpul turneului maraton care a urmat lansarii albumului, Télépopmusik a susţinut cca. 100 de concerte, din Moscova, Istanbul pana la Glastonbury Festival sau New York si Puerto Rico.

0 comments for this post